Europeiska Unionen

Europeiska Unionen

Europeiska unionen är egentligen bara ett nytt namn på Sovjetunionen. Båda unionerna är skapade av frimurare (direkt från illuminati) och är till för att uppfylla illuminatis mål (se nedan).


  • Avskaffande av alla regeringar. Det är precis vad EU gör. Makten tas bort från länderna och samlas istället till en maktelit. EU. EU har redan börjat skapa sina egna ministrar och arme. De gamla europeiska länderna samt deras regeringar kommer med tiden att tas bort. De ända som kanske kommer att finnas kvar är ett minne av den gamla fria världen.

  • Avskaffande av patriotismen. När väl de olika europeiska regeringarna långsamt faller bort kommer även länderna följa samma öde. Därmed kommer även patriotismen att försvinna. Den har redan nästan försvunnit från vårt vackra land.

  • Etablerandet av en världsregering. Genom att först koncentrera makten vid olika regeringar på kontinental nivå har man kommit långt på vägen till världsmakt. När unionerna världen över är skapade kommer alla unioner till sist att skapa den ultimata unionen som alla tidigare länder kommer att ingå i.


Lissabonfördraget är ett viktigt fördrag för illuminati. Genom Lissabonfördraget kommer EU kunna ändra alla medlemsländers lagar på de sätt de finner de lämpligt. På så sätt kommer i stort sätt länderna att gå under och istället bli ungefär som delstater, precis som i USA.


En union kommer även inom inte allt för lång tid att skapas som kommer att innefatta både nord och syd Amerika.


Kommer att lägga upp mer information om unionen i Amerika när jag har de till hands.


Vänliga hälsningar Tor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0