Illuminatis Grund

Illuminatis grund

Tänkte skriva lite om hur Illuminati skapades, och på vilka grunder de står på.


Adam Weishaupt var en ung judisk man som bodde i södra Tyskland. Hans föräldrar var även judar, rasligt och religiöst. De va dock inte judar utåt eftersom judar inte var speciellt omtyckta i 1700-talets Tyskland. De var även medlemmar i Jesuitordern, en kristen "hjälporganisation". Frimurare vore en bättre beskrivning.


 Adam studerade däremot judaismen och var öppet jude. Han kom även in på något mera hemligt, nämligen kaballah. För att bli godkänd att läsa Kabbalah måste man vara minst 40 år, bli rekommenderad av tre olika rabbiner, som även ska vara oberoende av varandra, och man ska bli rekommenderad 3 år i rad. Misslyckas man med att bli rekommenderad nått av de här åren börjar man om från början. Det är alltså väldigt svårt att få tillstånd att läsa kaballah. Av någon anledning fick Adam börja studera vid 20-30 års ålder


Ska även passa på att berätta att den gamla kabbalahn som Adam läste ABSOLUT INTE ska jämföras med den nya kaballahn som b.l.a  Madonna har studerat.


Kaballah är en väldigt gammal tro som har förbindelse med judisk religion. Den har lång historia med magi och ritualer. Om energier i världen som illuminati använder sig utav. Deras ritualer till molekh (ungefär en helig uggla) och deras sätt att försöka få energi och kraft av sådant och Symbolisk energi. De tror att de får kraft av att lägga ut symboler på olika makt positioner. Detta är en väldigt enkel beskrivning av Kaballah. Ska försöka få tag på lite mer information om det, men det är oerhört svårt.


Adam Weishaupt skapade alltså illuminati på kabbalahns världssyn. Detta hölls dock hemligt för de lägra medlemmarna av de tidiga illuminati. Enbart de högst uppsatta tog del av detta och följde de.





Illuminatis nutida ritual till Molekh

Tack för den här gången...Tor


Kommentarer
Postat av: Anonym

Uppdrag imorn

2009-08-27 @ 14:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0