Trepartskommissionen

    
David Rockefeller och Zbigniew Brzezinski, 
även känd som "ZBig" bland insiders. 

Trilateral Commission , ett delvis hemligt sällskap, officiellt grundades i juni 1973 av David Rockefeller (Illuminati) och Zbigniew Brzezinski, "ZBig", var (Illuminati och Barack Obama är sponsor och rådgivare), uppstår på grund av redan etablerade organisationer, såsom FN, var för långsam med att upprätta en världsregering. Denna kommission består av industriella och kommersiella jättarna i "trilaterala nationer", USA, Japan och Västeuropa. Medlemmarna är alla de Elite, som kommer från olika grenar av frimureriet hela världen för att ge Bilderbergarna en bredare politisk grund. De 200 medlemmarna är permanenta och i detta fall skiljer sig från Bilderbergarna, som bjuds in, med undantag för styrkommittén. 

Trepartskommissionen kontrollerar genom CFR medlemmar (se nedan) hela USA: s ekonomi, politik, militär, olja, energi och media lobbygrupper. Medlemmarna är ordförande i olika företag, banker, fastighetsmäklare, ekonomer, forskare, jurister, förläggare, politiker, fackliga ledare, presidenter stiftelser och kolumnister tidningen. 

Om du fortfarande inte tror att dessa människor vill ha en världsregering och förstöra Amerika och suveränitet i allmänhet kan du läsa David Rockefeller biografi, memoarer [2002]. I denna bok säger han, bland många andra intressanta saker: 

  

"För mer än hundra år har ideologiska extremister i vardera änden av det politiska spektrumet i beslag i samband väl publiciteten incidenter för att attackera familjen Rockefeller för den överdrivna inflytande som de hävdar vi utöva över amerikanska politiska och ekonomiska institutioner. Somliga tror att vi är en del av en hemlig cabal arbetar mot bästa i USA, som kännetecknar min familj och mig som "internationalister" och för att konspirera med andra runt om i världen med att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur - en värld, om man så vill. Om det är avgiften, jag står skyldig, och jag är stolt över det [min kursivering]. "

MVH oden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0